15 май - Варна, 16 май - София   Концертно изпълнение на

...
15 май - Варна, 16 май - София
 
Концертно изпълнение на
Коментари Харесай

"Най-доброто от Андрю Лойд Уебър" в София и Варна

15 май - Варна,
16 май - София

 

Концертно осъществяване на потпури от най-популярните мюзикъли на Андрю Лойд Уебър ще чуе българската аудитория в София и Варна. В продължение на 2 часа феновете на оперетния род ще се допрян до 30 от най-емблематичните песни от " Котките ", " Фантомът на операта ", " Евита " и " Исус Христос Суперзвезда ". Концертите ще бъдат на 15 май в ДКС - Варна, а на идващия ден - в зала 1 на НДК в столицата.

За гастрола у нас идват световноизвестни гласове от Уебъровите мюзикъли. Сред тях са " неприятното момче на Уест Енд " Джон Партридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал от Норвегия, Саша Кребс и Шарлоте Хайнке - Германия, Беатрикс Райтерер от Италия и българката Люси Дяковска. Те към този момент репетират дружно със Софийската и Плевенската филхармония за двата огромни спектакъла. В шоуто ще се включи и Националният филхармоничен хор.

Джон Партридж работи с Уебър от 32 години. Световна популярност му носи присъединяване в истинската продукция на мюзикъла " Котките " в New London Theatre, където играе ролята на Рам Там Тагър, а през 1998 година извършва същия персонаж и в формалната кино продукция на шоуто, продуцирана от Лойд Уебър. Той пее партиите на Рам Там Тагър и в немската продукция на " Котките " в Дюселдофр. " Ще извърша песните на емблематичните облици - господин Мистофолис и Рам Там Тагър, от мюзикъла " Котките ", с който може би съм най-добре прочут на публиката в целия свят. Андрю Лойд Уебър е човек, изиграл значима роля в моята кариера. Познавам го от 32 години. Той е икона, той е талант. С този концерт му отдаваме респект ", описа Партридж пред Би Ти Ви. 

Ромдал, Кребс, Хайнке и Райтерер на собствен ред имат стотици представления в кариерата си, които ги свързват директно с музиката и персонажите на британския талант на мюзикъла. През последните 15 години те са били Че и Евита Перон, Фантомът, Раул и Кристин, Исус, Юда и Мария Магдалена, Гризабела и Рам Там Тагър на най-престижните европейски подиуми.

Диригентът Себастиан Де Доменико ще показа неповторимите симфонични аранжименти, които звучат премиерно в България, преди да бъдат показани на немскоговорящата аудитория през 2020 година

Билетите за София са на цени 40-100 лв., а за Варна - 35-80 според от местата. Деца до 6 години влизат гратис с родител, без право на място.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР